اگر می خواهیم که شهرمان را شهر جشنواره ها بنامیم و از این منظر میزبان جهان باشیم، لازم است در خود تحولی ایجاد کنیم که شایستگی این میزبانی را داشته باشیم.
اگر این گونه عمل کنیم مسئولین تصمیم گیرنده با مشاهده چنین وضعیتی، حتما نسبت به مردم و شهر ما نظر مثبت پیدا خواهند کرد و به این نتیجه خواهند رسید که ما لیاقت میزبانی جهانیان را خواهیم داشت ، زیرا با رفتار هایمان علاوه بر این که می توانیم از حیثیت و فرهنگ غنی به میراث رسیده از نیاکانمان دفاع نمائیم بلکه می توانیم مروج فرهنگ غنی میهن مان در سرتاسر جهان باشیم.
پس شایسته است اصلاح بعضی از رفتار ها و کنش های اجتماعی مان را از همین الان آغاز نمائیم.مثلا شهر جشنواره ها نمی تواند از نظر بهداشتی نظیف و تمیز نباشد و یا اینکه مردمش صاحب منش و رفتار فرهنگی ای نباشند، که شایسته شرکت کنندگان در جشنواره باشد. لذا در گام نخست شایسته است به تأسی از بعضی شهرستان ها، کنش و رفتار شهر بدون ته سیگار را در نوشهر نیزآغاز نموده و با تشکیل گروه های خود جوش و علاقمند و دوستدار محیط زیست بتوانیم آغازگر الگوی شهر بدون ته سیگار باشیم .
با توجه به پیشینه فرهنگی و رفتاری مردم نوشهر به سرعت چنین رفتار پسندیده ای در میان همه اقشار جامعه انسانی مخصوصاً شهروندان نوشهری رواج پیدا کرده و یک گام موثر، به سوی تحقق شهر جشنواره ها برداشته ایم.
ثانیاً اگر بنده در جایگاه شهردار فرهنگی و فرهنگ دوست شهرمان، جناب همپا بودم، با توجه به ظرفیت شهر نوشهر که از نظر بار ترافیکی و گنجایش اتومبیل های موجود در شهر ، مخصوصاًدر فصل هایی که با هجوم گردشگر مواجه هستیم؛ با سرازیر شدن سیل اتومبیل های گردشگران، جهت ساماندهی این همه اتومبیل که ما را به شدت با چالشی جدی مواجه می سازد و از این حیث شدیداً در مضیقه هستیم،با رایزنی های ویژه و نشست با رؤسای بانک های عامل،که مطمئنا با استقبال آن ها مواجه خواهد شد، پرداخت وامهای خرید دوچرخه را راه اندازی می نمودم تا هم شهروندان تشویق به این عمل زیبا بشوند که سلامت جسم و روح شان را به دنبال خواهد داشت و هم بهانه نداشتن دوچرخه را از شهروندان می گرفتم که دیگر کسی بهانه نیاورد که به علت نداشتن دوچرخه مجبور به استفاده از خودرو شخصی خود شده اند که معمولا چنین افرادی جزو تک سرنشینان خودرو هستند.
ثالثا خود نیز به عنوان شهردار نوشهر تابو شکنی کرده اولین شهرداری می شدم که صبح ها با دوچرخه به محل کار خود می رود، تا هم الگوی جوانان شهر شده که در آینده سکان امور شهری را به عهده می گیرند و هم اینکه به مردم شهرم نشان می دادم که اینگونه نسخه پیچی ها فقط برای دیگران نیست بلکه یک اندیشه و یک نگرش صحیح به سالم زیستن جوامع بشری است، که ما هم جزء کوچکی از آن هستیم.
خلاصه اینکه برای شهر جشنواره ها شدن می بایست دست به ابتکاراتی بزنیم که شایستگی الگو شدن را به رخ دیگران بکشیم و به سایرین بقبولانیم که اگر ما داعیه شهر جشنواره شدن را داریم به خاطر عملکرد درست و منطقی مان است نه اینکه فقط مدعی خواهش های پوچ و توهم های بزرگ و آرزو های دست نیافتنی مان باشیم در حالی که هیچ مقدماتی را آماده نکرده ایم.
در پایان مجموعه رسانه ای هیرکانی (هفته نامه هیرکانی و پایگاه خبری پژواک)گوشه ای از آماده سازی شهر نوشهر را به عنوان شهر جشنواره ها ، به مسئولین شهری، مخصوصاً شهردار شهر پیشنهاد داده است تا سایر هم شهریان نیز با ارائه پیشنهادات سازنده و راهکارهای مناسب که زائیده و پرورش یافته تفکر جمعی است مسئولین، بخصوص شهردار صاحب قریحه شهر نوشهر را در رسیدن به این هدف بزرگ یاری رسانده تا به مجموعه ای از تصمیمات منطقی و درست دست یابند و شهر را شایسته و آماده چنین اتفاقی بزرگ نمایند.
این مجموعه رسانه ای آمادگی خویش را بی هیچ چشم داشتی جهت درج و ارائهی نظر و پیشنهادات سایر علاقمندان مخصوصاً نوشهر ی های صاحب سلیقه و اندیشه، اعلام می نماید تا آیندگان به وجود نیاکان امروزین خویش که ما باشیم، ببالند و افتخار نمایند.
به امید سعادت و سیادت نوشهر، شهر جشنوارهها
با احترام: نعمت الله کرد نائیج
صاحب امتیاز و مدیر مسئول