راه‌اندازی نخستین مرکز ناباروری غرب مازندران

 

ایسنا/مازندران رئیس بیمارستان نوشهر از آغاز عملیات اجرایی راه اندازی نخستین مرکز ناباروری دولتی غرب مازندران در این بیمارستان خبر داد و گفت: کمبود نیروی متخصص و کادر درمان و همچنین درآمد پایین و هزینه های گزاف از چالش های بیمارستان دولتی شهید بهشتی نوشهر است.

شهرام حسین زاده در نشست خبری با خبرنگاران با بیان اینکه یکی از سیاست های وزارت بهداشت فرزندآوری و فراهم نمودن زمینه های کاهش ناباروری است، اظهار کرد: بعد از پیگیری های زیادی که از سوی شبکه بهداشت، بیمارستان و نماینده مجلس صورت گرفت، مجوز سطح ۲ مرکز از وزارت بهداشت دریافت شد اما با توجه به اینکه بخش اورژانس قبلی بیمارستان که حدود ۴۴۰ متر بود به این مرکز اختصاص می یابد، بنابراین زمینه ارتقا به سطح یک را داراست.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ساری و بهشهر دارای مرکز ناباروری هستند، افزود: یک مرکز درجه یک به اتاق عمل و کادر تخصصی مجرب نیاز است و از این نظر پزشک تخصص نازایی یکی از نیازهای ضروری شهرستان است.

رئیس بیمارستان شهید بهشتی نوشهر به اختصاص حدود ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان از بخش دولتی برای ساخت و تجهیز این مرکز اشاره کرد و گفت: نقشه این مرکز طراحی شده است و پیمانکار در حال تخریب بخش قدیمی اورژانس بیمارستان شهید بهشتی نوشهر است.

حسین زاده در ادامه به انعکاس مشکل سیستم سرمایشی بیمارستان شهید بهشتی نوشهر اشاره کرد و گفت: ساختمان شماره یک بیمارستان شهید بهشتی که اکثر بخش ها در آن قرار دارد مربوط به سال ۸۶ است که به صورت سیستم مرکزی چیلر بوده و هر از چند گاهی نیاز به سرویس دارد و طبق قرار قبلی این سرویس برای بهبود وضعیت سرمایش بیمارستان در اوایل تیرماه انجام شد که به مدت یک هفته این عملیات طول کشید و طی این مدت همراهان برخی بیماران با خود پنکه آوردند که همین موضوع موجب انعکاس منفی در رسانه ها و فضای مجازی شد.

وی در ادامه کمبود نیروهای متخصص را یکی از مشکلات و چالش ها عنوان کرد و یادآور شد: ماندگاری پزشکان متخصص در این بیمارستان کم است بنابراین کمبود نیروهای متخصص یکی از چالش ها است.

رئیس بیمارستان نوشهر تصریح کرد: با توجه به اینکه این بیمارستان دولتی است، درآمدی که دارد از سوی دانشگاه علوم پزشکی پرداختی می شود و از سوی دیگر به خاطر کمبود برخی امکانات ضریب اشغال تخت ها کم است و درآمد بیمارستان با هزینه هایی که دارد یکسان نیست.

حسین زاده به کم بودن پرداختی بیمه به بیمارستان در برخی از فصول بخصوص در زمان کرونا اشاره کرد و گفت: در مرداد و شهریور سال گذشته در زمان اوج خیز پنجم کرونا، با توجه به کمبود فضا و بیمارن زیادی که داشتیم مجبور به بستری تعداد زیادی از بیماران کرونایی در بخش اورژانس شدیم که هزینه هایی را برای بیمارستان دربرداشت و حتی برخی بیماران تا ۶ روز در بخش اورژانس بستری شدند اما با توجه به قانون و تبصره ای که بیمه ارائه می دهد تنها تا ۶ ساعت بستری را پرداخت کرد که این موضوع بار سنگینی را به بیمارستان وارد کرد.

وی در ادامه به غیر بومی بودن ۳۰ درصد از کادر درمان استخدامی این بیمارستان اشاره کرد و ادامه داد: به خاطر ضعف هایی که در آزمون استخدامی وجود دارد نیروها از سایر شهرها جذب بیمارستان نوشهر شده اند و بعد از چند ماه تقاضای انتقال به شهر خود را می کنند که همین موضوع کمبود کادر درمان را در این بیمارستان فاحش تر کرده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *