پیگیر توسعه بوم گردی در ۳۶۰۰روستااستان مازندران هستیم

مازندران در ۱۴محصول کشاورزی رتبه اول تولید کشور را در اختیار دارد|پیگیر توسعه بوم گردی در ۳۶۰۰روستا هستیم

حسینی پور با بیان پیگیر توسعه بوم گردی در ۳۶۰۰روستا هستیم ، گفت: مازندران طریق الرضا(ع) است و زائرن زیادی از کشورهای اسلامی برای زیارت از این استان گذر می کنند که باید برای جذب این گردشگران استان آماده شود.

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان مازندران، سیدمحمود حسینی پور امروز(۸دی) در آئین افتتاحیه هتل برج ساعت در بابلسر ضمن تحسین اقدامات موسسه کوثر بانک ملی در حوزه سرمایه گذاری در استان مازندران، اظها کرد: مازندران نگین گردشگری ایران اسلامی محسوب می شود.

استاندار مازندران با بیان اینکه متاسفانه تاکنون فقط ۱۰درصد ظرفیت های گردشگری استان مورد بهره برداری قرار گرفته، افزود: نوروز امسال بیست میلیون جمعیت وارد استان شدند. همچنین در طول سال جمعیت ثابتی در استان داریم که غیر بومی و گردشگر هستند.

وی با بیان اینکه مازندران در تولید ۱۴محصول مقام اول تولید را به خود اختصاص داده، گفت: مقام اول تولید مرکبات، کیوی، برنج، دام و طیور کشور نیز در اختیار مردم شریف این استان قرار دارد.

حسینی پوربا بیان اینکه مقام اول تولید خاویار نیز در اختیار مازندران قرار دارد، بیان کرد: در تولید قطعات یدکی برای دو کمپانی سایپا و ایران خودرو رتبه اول کشور را در حوزه صنعت داریم.

وی با اشاره به اینکه در طول سال فقط میزبان ۲۰۰هزار نفر گردشگر خارجی هستیم و این سهم مازندران نیست، ادامه داد: در اطلس دنیا هیچ جغرافیایی یافت نمی شود که فاصله دریا، جنگل، جلگه، کوهستان و … بدین صورت باشد.

حسینی پور با اشاره به هدفگذای دولت سیزدهم در استان مازندران، بیان کردک اولوتی اول مازندران کشاورزی است چرا که این استان نقش مهمی در تامین امنیت غذایی کشور ایفا می کند.

وی با بیان اینکه دانش بنیان شدن کشاورزی را پیگیریم، افزود: بازار سه کشور مهم چین، روسیه و هنر برای صادرات محصولات مازندران هدفگذاری شده است.

حسینی پور با بیان اینکه کریدور شمال جنوب، محوری ترین ظرفیت برای توسعه مازندران است، خاطرنشان شد: به لحاظ جغرافیایی در نقطه ای قرار داریم که سه بندر مهم نوشهر، فریدونکنار و امیر آباد برای تحرک و تقویت صادرات را در اختیار دارد.

وی بااشاره به اهمیت سرمایه گذاری در استان مازندران از برگزاری سه همایش فرصت های سرمایه گذاری در استان خبر داد و افزودک چهار همایش دیگر تاپایان سال برگزار خواهد شد.

حسینی پور با اشاره به فقدان صنایع مادر در این خطه از شمال کشور، از ایجاد صنایع مادر در استان مازندران خبر داد.

وی با اشاره به عقب ماندگی استان در بخش گردشگری، گفت: بابلسر در گذشته شهر موثر گردشگری به شمار می رفت که رونق گردشگری در این شهر باید مورد توجه باشد.

 

حسینی پور با بیان اینکه تلاش داریم مازندران پایتخت گردشگری اسلامی شود، افزود: مازندران طریق الرضا(ع) است و زائرن زیادی از کشورهای اسلامی برای زیارت از این استان گذر می کنند که باید متناسب با ذائقه این گردشگران استان آماده شود.

وی از هدفگذاری برای پذیرش ۲میلیون گردشگر خارجی تا پایان عمر دولت خبر داد و از بخش خصوصی برای تحقق این مهم خواستار همکاری شد.

حسینی پور با بیان اینکه از گلوگاه تا رامسر یک وجب نقطه گردشگری نداریم که معرفی کنیم باید طبیعت استان بعنوان مقصد گردشگری سامادهی شوند، گفت: باید فرصت های گردشگری استان با همکاری بخش خصوصی ساماندهی و مورد استفاده قرار گیرند.

 

وی به فرصت گردشگری در ۴۷۰کیلومتر سواحل استان اشاره کرد و از فراهم شدن زمینه سفر دریایی با حضور سرمایه گذار خارجی خبر داد و افزود: چوب و کاغذ بانک ملی امروز افتخار این را دارد که ۷۰درصد کاغذ چاپ کتب درسی را تامین کند.

 

حسینی پور از ایجاد آزاد راه ساری به قائم شهر با سرمایه گذاری بانک ملی خبر داد و گفت: سیاست ما این که ایرانی با غیرت از مواهب الهی بنا دارد استان را به پایتخت گردشگری تبدیل کند.

وی به سه هزار و ۶۰۰روستای استان اشاره کرد و افزود: این روستاها قابلیت مقصد بوم گردی شدن را دارند.

 

حسینی پور از ایجاد ۳۶پروژه در دماوند خبر داد و گفت: این منطقه مقصد گردشگری بین المللی خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *